logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Četvrtak, 17 Ožujak 2022 10:52

Londonski Beachatlas.com stavio plažu SAHARA na popis najboljih skrivenih plaža u Hrvatskoj

Autor:
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)
Londonski Beachatlas.com stavio plažu SAHARA na popis najboljih skrivenih plaža u Hrvatskoj Foto: beatchatlas.com

U nadi da će se, unatoč aktualnom zlosretnom presjeku svjetskih događanja, turistička sezona na našem otoku ipak dogoditi u svoj svojoj punini, zadaća nam je činiti sve da Rab učinimo poželjnim i privlačnim svima onima koji su željni pravoga odmora, a takvih je u ovim, nadamo se, postkovid vremenima izuzetno mnogo.

 

U tom svijetlu lijepo zvuči svaka neovisna pohvala, procjena ili kritika našem turizmu ili našim prirodnim ljepotama koja dolazi sa strane, dakle ne direktno od nas samih.

 

Danas smo tako u našu redakciju zaprimili poruku portala beachatlas.com sa sjedištem u Londonu, u kojem su nas ljubazno informirali kako su za potrebe svojih čitatelja radili izbor najboljih skrivenih plaža u Hrvatskoj, te da su se na tom popisu našle i naše rapske Sahara i Ciganka u Loparu, a više o samom izboru, ali i o načinu na koji su ove dvije plaže predstavljene potencijalnim turistima, skupa s galerijom fotografija ostalih rapskih plaža, možete naći OVDJE.

Pročitano 1196 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1