logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Nedjelja, 27 Ožujak 2022 10:49

Prekrasana subotnja večer uz otvorenje izložbe naših "LopaRki" - Ane Skušek-Paparić i Eve Skušek

Autor:
Ocijeni sadržaj
(7 glasa/-ova)
Prekrasana subotnja večer uz otvorenje izložbe naših "LopaRki" - Ane Skušek-Paparić i Eve Skušek Foto: Hrvoje Hodak

I kako to već biva, kad se ruke pune dobre energije i pozitivne motivacije slože, ništa nije teško i sve se može. Eto tako je jučer nad Rabom svanula prekrasna proljetna subota, koja nam je zahvaljujući spomenutoj dobroj volji i neupitnom organizacijskom trudu, urodila lijepim večernjim otvorenjem jedne sasvim posebne izložbe pod nazivom "LopaRke", u aranžmanu dviju sestara, Ane Skušek-Paparić i Eve Skušek, naravno, iz Lopara.

 

Njihovi izuzetno kreativni i živopisni radovi, nastali uglavnom od recikliranih materijala iz prirode, izloženi su najvećim dijelom na zidovima interijera svima nama dobro poznatog Moderato Caffea, smještenog na Trgu Municipium Arba u gradu Rabu.

 

Ispred ovog ugostiteljskog Jazz utočišta, koje, zahvaljujući afinitetima vlasnika Gorana Ćuka, polako postaje i mjesto na kojem se rapskoj publici mogu predstaviti i domaći slobodni umjetnici, daroviti kreativci, okupilo se mnoštvo ljudi sa željom da vide što im to sestre Ana i Eva mogu ponuditi.

- "Otvorenje izložbe je prošlo u sjajnoj atmosferi, nakon dugo vremena uz živu glazbu i slanu ribu, imale smo zapravo jedan vrhunski izlazak. Bilo je veselo i zabavno, baš onako kakve su i naše slike. Dobili smo pregršt pozitivnih komentara, a pala je i šala kako smo kafić pretvorili u riblju pijacu jer na našim radovima dominiraju ribe", kazale su nam Ana i Eva.

 

A u spomenutom glazbenom dijelu otvaranja goste izložbe u dobrom raspoloženju držao je mladi Matija Klaj (gitara i vokal) te vrhunski rapski mandolinistički duet u kojem su nastupile Zara Paparić i Amelie Grubišić. Sve u svemu jedna prekrasna subotnja večer u samom središtu grada Raba.

 

Izložbu u Moderato Caffeu možete pogledati sve to četvrtka, 31.03.2022.

Pročitano 1543 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1