Home Vijesti Poziv na učlanjenje u novoosnovanu Udrugu Moto trip Croatia

Poziv na učlanjenje u novoosnovanu Udrugu Moto trip Croatia

0
Poziv na učlanjenje u novoosnovanu Udrugu Moto trip Croatia

Foto: Foto: Dražen Kasprek

 

Kasprek je odlučio kako je godinu dana nakon pokretanja web Portala Moto Trip Croatia došlo vrijeme za korak više, a taj korak više je prerastanje portala u udrugu.

Rab danas oglas

– “Ukoliko želite ostvarivati veće ideje i projekte morate nastupati kao pravna osoba jer kao pojedinac nikoga ne zanimate. Upravo iz toga razloga ovih dana osnovana je Udruga Moto Trip Croatia. Zbog svih tih djelatnosti koje se planiraju raditi udruga je registrirana kao: Udruga za promociju kulturnih, prirodnih i povijesnih znamenitosti i promociju moto turizma u Hrvatskoj, Moto Trip Croatia. Osnivanjem udruge otvara se mogućnost i sponzoriranja, doniranja i druge vrste pomoći udruzi u onome što radi. Čitajući ove reportaže obljavljene i na potallu Rab Danas, kao i na facebook profilu Rapskog lista možda poželite pomoći da tih reportaža bude još više, da su još bogatije i raznovrsnije. Jedan od načina je da postanete član udruge i plaćanjem godišnje članarine date svoj doprinos radu udruge. Drugi način je da donirate neka sredstva kao privatna ili pravna osoba bez obzira jeste li ili niste član, a nudi se i treći način, a to je da ponudite neke vaše usluge ili proizvode članovima da ih mogu kupiti uz popust namijenjen samo njima. Nadamo se i da će institucije poput lokalnih turističkih zajednica, gradske i općinske vlasti i sl., prepoznati turističku vrijednost ovakvih promocija te se uključiti i podržati određene ideje i projekte”, poručuje Kasprek.

 

Ciljevi udruge su:

  • Promidžba prirodnih ljepota Republike Hrvatske
  • Promidžba kulturnih i povijesnih znamenitosti Republike Hrvatske
  • Promidžba moto turizma i sigurne moto vožnje
  • Promidžba Republike Hrvatske kao sigurne turističke destinacije za motoriste
  • Prijedlozi za moto izlete za druge motoriste
  • Preporuke za „biker friendly“ smještaj i ugostiteljske objekte

 

Udruga svoje ciljeve postiže djelatnostima:

  1. Fotografiranjem i pisanjem reportaža o kulturnim i povijesnim znamenitostima iz svih krajeva Republike Hrvatske, putujući na motociklu.
  2. Organiziranjem memorijalnih moto vožnji povodom značajnih državnih praznika i obljetnica vezanih za hrvatsku povijesnu i kulturnu baštinu i turističku promidžbu.
  3. Organizacija seminara, radionica i edukacijskih programa o sigurnoj vožnji i sigurnosti u prometu.
  4. Pokretanje i održavanje web portala, izdavanje biltena, brošura, kalendara, snimanje promotivnih video materijala te dokumentaraca iz područja djelovanja Udruge.

 

Reportaže možete čitati na web portalu www.mototripcroatia.com, ili pratiti na Facebook stranici: www.facebook.com/mototripcroatia 

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem E-maila: mototripcroatia@gmail.com ili na tel.: 0996986681

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime