logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Subota, 02 Travanj 2022 02:02

Poziv na učlanjenje u novoosnovanu Udrugu Moto trip Croatia

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
Poziv na učlanjenje u novoosnovanu Udrugu Moto trip Croatia Foto: Dražen Kasprek

Od predsjednika novoosnovane Udruge Moto Trip Croatia, Dražena Kaspreka, inače našeg kolumniste i autora Moto reportaža Hrvatskom, doznali smo da se ova udruga bavi promocijom prirodnih ljepota Republike Hrvatske, promocijom hrvatskih kulturnih i povijesnih znamenitosti, te promocijom moto turizma u Hrvatskoj. Konkretno, ako putujete na motociklu, pišete o povijesnim i kulturnim znamenitostima, zaboravljenim običajima, legandama, starim dvorcima ili pišete o prekrasnim vrelima Gacke i sve to začinite bogatim fotogalerijama, onda je to jedna velika promocija Hrvatske. 

 

Kasprek je odlučio kako je godinu dana nakon pokretanja web Portala Moto Trip Croatia došlo vrijeme za korak više, a taj korak više je prerastanje portala u udrugu.

- "Ukoliko želite ostvarivati veće ideje i projekte morate nastupati kao pravna osoba jer kao pojedinac nikoga ne zanimate. Upravo iz toga razloga ovih dana osnovana je Udruga Moto Trip Croatia. Zbog svih tih djelatnosti koje se planiraju raditi udruga je registrirana kao: Udruga za promociju kulturnih, prirodnih i povijesnih znamenitosti i promociju moto turizma u Hrvatskoj, Moto Trip Croatia. Osnivanjem udruge otvara se mogućnost i sponzoriranja, doniranja i druge vrste pomoći udruzi u onome što radi. Čitajući ove reportaže obljavljene i na potallu Rab Danas, kao i na facebook profilu Rapskog lista možda poželite pomoći da tih reportaža bude još više, da su još bogatije i raznovrsnije. Jedan od načina je da postanete član udruge i plaćanjem godišnje članarine date svoj doprinos radu udruge. Drugi način je da donirate neka sredstva kao privatna ili pravna osoba bez obzira jeste li ili niste član, a nudi se i treći način, a to je da ponudite neke vaše usluge ili proizvode članovima da ih mogu kupiti uz popust namijenjen samo njima. Nadamo se i da će institucije poput lokalnih turističkih zajednica, gradske i općinske vlasti i sl., prepoznati turističku vrijednost ovakvih promocija te se uključiti i podržati određene ideje i projekte", poručuje Kasprek.

 

Ciljevi udruge su:

 • Promidžba prirodnih ljepota Republike Hrvatske
 • Promidžba kulturnih i povijesnih znamenitosti Republike Hrvatske
 • Promidžba moto turizma i sigurne moto vožnje
 • Promidžba Republike Hrvatske kao sigurne turističke destinacije za motoriste
 • Prijedlozi za moto izlete za druge motoriste
 • Preporuke za „biker friendly“ smještaj i ugostiteljske objekte

 

Udruga svoje ciljeve postiže djelatnostima:

 1. Fotografiranjem i pisanjem reportaža o kulturnim i povijesnim znamenitostima iz svih krajeva Republike Hrvatske, putujući na motociklu.
 2. Organiziranjem memorijalnih moto vožnji povodom značajnih državnih praznika i obljetnica vezanih za hrvatsku povijesnu i kulturnu baštinu i turističku promidžbu.
 3. Organizacija seminara, radionica i edukacijskih programa o sigurnoj vožnji i sigurnosti u prometu.
 4. Pokretanje i održavanje web portala, izdavanje biltena, brošura, kalendara, snimanje promotivnih video materijala te dokumentaraca iz područja djelovanja Udruge.

 

Reportaže možete čitati na web portalu www.mototripcroatia.com, ili pratiti na Facebook stranici: www.facebook.com/mototripcroatia 

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem E-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na tel.: 0996986681

 

 

Pročitano 648 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

 • Mobile
  095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1