Home Vijesti Projektni tim OŠ Ivana Rabljanina Rab krenuo put Grčke u sklopu mobilnosti ERASMUS+ programa

Projektni tim OŠ Ivana Rabljanina Rab krenuo put Grčke u sklopu mobilnosti ERASMUS+ programa

0
Projektni tim OŠ Ivana Rabljanina Rab krenuo put Grčke u sklopu mobilnosti ERASMUS+ programa

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Učenice koje su otputovale u Grčku na prvu učeničku mobilnost u sklopu projekta “Be true, do not bully” su: Blanka Kordić (5.a), Veronika Perić (5.a), Dora Debelić (5.b), Petra Lupić (5.d) i Gracija Staničić (5.d), a mi im ovom prigodom želimo sretan put i ugodan sutrašnji ranojutarnji let iz Zagreba prema jugu.

Rab danas oglas

 

Nositelj ovog projekta je Scuola Cattolica Paritaria Madonna dell’ Asilo iz Italije, a partneri su, uz rapsku osnovnu školu, još i Sehut Kazim Esmer Ilkokulu iz Turske, Ceip pou de la Muntanya iz Španjolske i Des Primary private Company iz Grčke.

 

Projekt je osmišljen u cilju promocije inkluzivne edukacije, jednakosti i nediskriminacije, prevencije međuvršnjačkog nasilja i međusobne razmjene primjera dobrih praksi između pet uključenih zemalja.

 

Video uradak rapskih petaša

Pripreme za ovaj međunarodni projekt u kojem Osnovna škola Ivana Rabljanina Rab predstavlja Hrvatsku, traju već duže vrijeme, a krenule su još u vrijeme lockdowna i online nastave. Tada su nastali i neki od uradaka koje su rapski petaši napravili u sklopu projekta. Danas s vama dijelimo jedan divan “videić” 5.a razreda o tome kako biti bolji prijatelj. Svima nam to dobro dođe! Bravo za njih i njihovu razrednicu Klaru Budak Sitaš.

 

Video je za potrebe objave na portalu Rab Danas dodatno je editirao Filip Krstinić, također učenik 5.a.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime