logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Ponedjeljak, 18 Travanj 2022 13:41

Za jedan dan odgođeni Uskršnji doručak okupio brojne goste i Rabljane na Trgu sv. Kristofora

Autor:
Ocijeni sadržaj
(7 glasa/-ova)
Za jedan dan odgođeni Uskršnji doručak okupio brojne goste i Rabljane na Trgu sv. Kristofora Foto: TZG Raba i Ivica Hodak

Iako je nedjeljna bura omela prvotni plan organizatora da se zajednički "Uskršnji doručak" održi neposredno nakon nedjelnje mise na glavnom rapskom Trgu sv. Kristofora, odgoda doručka s nedjelje na uskrsni ponedjeljak čini se bila je pun pogodak.

 

Na trgu se okupio veći broj gostiju, kojih na području Grada Raba ima 150% više nego lani, ali i samih otočana koji su uživali u povratku ovog lijepog uskrsnog običaja.

 

Tradicionalne uskršnje delicije, pogače, pletenice, jaja i šunke, pripremili su djelatnici Imperial Riviere. Naravno, sva hrana bila je i ukusna i besplatna, a za dobar ugođaj pobrinula se Limena glazba DVD-a Rab te svima dobro znani Joso Butorac i bend.

 

Ovaj postpandemijski "Uskršnji doručak" u gradu Rabu zajednički su organizirali, podržali i priredili - Turistička zajednica grada Raba, Grad Rab i Imperial Riviera d.d..

Pročitano 2186 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1