logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Utorak, 19 Travanj 2022 17:49

Manifestacija pod nazivom SANDY EASTER oduševila prve loparske i rapske turiste

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Manifestacija pod nazivom SANDY EASTER oduševila prve loparske i rapske turiste Foto: TZ općine Lopar

Na Veliku subotu, dan uoči Uskrsa, Rajska plaža pokazala se kao savršeni ambijent za aktivnosti na suncu, kako za djecu, tako i za odrasle. U prijepodnevnim satima organizirana je uskrsna animacija za djecu (potraga za uskrsnim jajem, uskrsni memory, nošenje jajeta na žlici te razne druge prigodne igre za djecu).

 

Predivan sunčan dan nastavio se prezentacijom autohtonih proizvoda lokalnih proizvođača (med i proizvodi od meda, ručno rađeni suveniri od vune, autohtoni kozmetički prozvodi, craft pivo iz domaće proizvodnje, rapska torta i domaći gin) i prigodnu ugostiteljsku ponudu.

 

Kako je Uskrs bio rezerviran za obiteljska druženja, program se nastavio na Uskrsni ponedjeljak. Najprije je, kako doznajemo od Marina Mušća, direktora Ureda TZO Lopar, organizirana šetnja Geoparkom uz pratnju vodiča Planinarskog društva Kamenjak Branka Paparića. Tom prigodom sudionici su mogli posjetiti i umjetničku koloniju Fruga Art Trail gdje tridesetak umjetnika upravo završava svoje umjetničke instalacije (službeno otvaranje je u petak 22.4.2022. u 17,30h). Druženje se zatim nastavilo na Rajskoj plaži, ponovno uz prigodnu ponudu autohtonih proizvoda i koncert dua Desoto Acoustic.

 

Na svakom koraku osjeti se pozitvno ozračje i olakšanje zbog relaksacije epidemioloških mjera, a ova uskrsna događanja najavljuju povratak na “staro normalno”, tj. brojna željno očekivana događanja i, nadamo se, jednu uspješnu turističku sezonu.

Pročitano 892 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1