logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Utorak, 10 Svibanj 2022 11:57

DANI VRTIĆA u DV Pahuljica | Svečani oproštaj od predškolaca, Majčin dan, vožnja trajektom, sadnja masline i Zelena priča

Napisao/la Vedrana Domaćinović Pičuljan
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
DANI VRTIĆA u DV Pahuljica | Svečani oproštaj od predškolaca, Majčin dan, vožnja trajektom, sadnja masline i Zelena priča Foto: DV Pahuljica i POU Rab

Nakon što su u ponedjeljak 2. vibnja, postavili izložbu i u utorak obilježili Dan dobrih poruka, tjedan se za djelatnike i mališane Dječjeg vrtića Pahuljica nastavio u pripremama za svečani oproštaj od predškolaca i Majčin dan.

 

U srijedu 4. svibnja u svim je vrtićkim objektima organiziran svečani oproštaj od predškolaca kojima su za trud i razvijene vještine dodijeljene diplome i diplomske kape. Vrtićki maturanti od vrtića su se oprostili pjesmom, a nakon svečanog dijela uslijedilo je druženje roditelja, djece i odgojitelja u vrtićkim dvorištima.

 

U petak je u vrtiću obilježen Majčin dan. Toga dana svaka je skupina na svoj način organizirala druženje s majkama koje su se uz razne aktivnosti družile tijekom jutra sa svojom djecom i odgojiteljima po skupinama, te su za svoj dan dobile prigodan poklon. Osim majki, aktivnostima povodom Majčinog dana pridružile su se i bake te pokoja teta.

 

Neke su skupine pripremile sportsko druženje djece i majki, neke kreativne aktivnosti, a majke i djeca iz PO Supetarska Draga jutro su proveli u vožnji trajektom koja je organizirana u suradnji s Rapskom plovidbom te na sladoledu. U PO Supetarska Draga početkom tjedna ostvarena je i suradnja s Udrugom maslinara „Orkula” te su djeca zajedno s članovima Udruge sadila maslinu.

 

Neke će se aktivnosti, koje prošlog tjedna nisu mogle biti održane zbog kiše, nastaviti i ovoga tjedna. Posebno veselo bilo je već danas na predstavi „Zelena priča” koju su rapskoj djeci darovali Grad Rab i POU Rab.

Pročitano 714 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1