logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Ponedjeljak, 16 Svibanj 2022 04:36

Lijep doček za 170 biciklista na rapskoj etapi tradicionalane biciklijade ID Riva Toursa

Autor:
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)
Lijep doček za 170 biciklista na rapskoj etapi tradicionalane biciklijade ID Riva Toursa Foto: Ivica Hodak

Rapska etapa tradicionalane biciklijade ID Riva Toursa povodom 20 godina dovođenja cikloturista na Jadran i Kavrnerske otoke započela je iskrcavanjem biciklista u Loparu na trajektnom pristaništu u 9 sati.

 

Ukupno 170 biciklista rapsku je turu, nakon bicikliranja gotovo čitavim otokom, završilo u samom srcu povijesne jezgre grada Raba na Trgu sv. Kristofora. Za doček u organizaciji TZ grada Raba bile su zadužene članice Udruge Mocira koje su za sve sudionike pripremile rapsko sočivo i fine slastice, a doček su svojim kratkim defileom i nastupom plesne sekcije uveličali članovi i članice Udruge rapskih samostreličara.

 

Sve sudionike tradicionalane biciklijade ID Riva Toursa u ime domaćina pozdravila je direktorica Ureda Turističke zajednice grada Raba Ivana Matušan, dok je ovogodišnji jubilarni cikloturistički kruzing kvarnerskim otocima za njemačko emitivno tržište pratio jedan od najvećih bavarskih medija Bayerische Rundfunk.

Pročitano 1666 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1