Home Vijesti Udruga Moto Trip Croatia sa sjedištem na Rabu organizirala 1. Photo Meeting hrvatskih bajkerica

Udruga Moto Trip Croatia sa sjedištem na Rabu organizirala 1. Photo Meeting hrvatskih bajkerica

0
Udruga Moto Trip Croatia sa sjedištem na Rabu organizirala 1. Photo Meeting hrvatskih bajkerica

Foto: Foto: Dražen Kasprek

 

Ovo okupljanje je prvo u nizu od ukupno četiri koja će se održati diljem Hrvatske. Osim ovih događaja u sklopu projekta „Na dva kotača protiv predrasuda“ je i predstavljanje hrvatskih bajkerica kroz reportaže u kojima se želi pokazati kako žene različitih dobnih skupina, različitih zanimanja, obrazovanja i društvenog statusa, povezuje ljubav prema motociklima.

Rab danas oglas

 

Foto: Dražen Kasprek (Moto Trip Croatia)

 

Želite li biti u bazi Biker Friendly smještajne i ugostiteljske ponude?

Idejni začetnik i osnivač udruge Moto Trip Croatia je Dražen Kasprek s Raba koji sve započeo lansiranjem web portala Moto Trip Croatia i objavljivanjem moto reportaža da bi na kraju sve preraslo u udrugu koja trenutno radi na nekoliko projekata. Osim ovog projekta s motoristicima, u tijeku je i stvaranje baze za Biker Friendly smještaj, restorane, kafiće i ostalu ponudu, pa ukoliko želite da i vaša ponuda završi kao biker friendly kontaktirajte udrugu na Email: mototripcroatia@gmail.com 

 

Slijedeći photo meeting održava se na ranču Ramarin u mjestu Garčin nedaleko od Slavonskog Broda 11. lipnja i na njemu će se okupiti motoristice Slavonije i Baranje.

 

Kako je bilo u Rijeci na prvom photo meetingu pogledajte u našoj glaeriji s fotografijama čiji je autor, naravno, Dražen Kasprek., a više fotografija i detaljniji osvrt s ovog zanimljivog bajkerskog susreta možete pronaći klikom na stranice web portala Moto Trip Croatia.

 

Foto: Dražen Kasprek (Moto Trip Croatia)

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime