logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Četvrtak, 26 Svibanj 2022 11:40

Udruga Moto Trip Croatia sa sjedištem na Rabu organizirala 1. Photo Meeting hrvatskih bajkerica

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Udruga Moto Trip Croatia sa sjedištem na Rabu organizirala 1. Photo Meeting hrvatskih bajkerica Foto: Dražen Kasprek

U nedjelju 22. svibnja u Rijeci se održao zanimljiv susret: okupljanje žena motoristica sa područja istarske i primorsko goranske županije pod nazivom „1. Photo Meeting hrvatskih bajkerica“ . Naime, u organizaciji udruge Moto Trip Croatia sa sjedištem na otoku Rabu, okupilo se 40-tak motoristica na svojim ljubimcima na dva kotača. Najmlađa sudionica imala je samo 17 godina i došla je kao mlada vozačica na svom motociklu od 125 kubika.

 

Ovo okupljanje je prvo u nizu od ukupno četiri koja će se održati diljem Hrvatske. Osim ovih događaja u sklopu projekta „Na dva kotača protiv predrasuda“ je i predstavljanje hrvatskih bajkerica kroz reportaže u kojima se želi pokazati kako žene različitih dobnih skupina, različitih zanimanja, obrazovanja i društvenog statusa, povezuje ljubav prema motociklima.

 

Foto: Dražen Kasprek (Moto Trip Croatia)

 

Želite li biti u bazi Biker Friendly smještajne i ugostiteljske ponude?

Idejni začetnik i osnivač udruge Moto Trip Croatia je Dražen Kasprek s Raba koji sve započeo lansiranjem web portala Moto Trip Croatia i objavljivanjem moto reportaža da bi na kraju sve preraslo u udrugu koja trenutno radi na nekoliko projekata. Osim ovog projekta s motoristicima, u tijeku je i stvaranje baze za Biker Friendly smještaj, restorane, kafiće i ostalu ponudu, pa ukoliko želite da i vaša ponuda završi kao biker friendly kontaktirajte udrugu na Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

Slijedeći photo meeting održava se na ranču Ramarin u mjestu Garčin nedaleko od Slavonskog Broda 11. lipnja i na njemu će se okupiti motoristice Slavonije i Baranje.

 

Kako je bilo u Rijeci na prvom photo meetingu pogledajte u našoj glaeriji s fotografijama čiji je autor, naravno, Dražen Kasprek., a više fotografija i detaljniji osvrt s ovog zanimljivog bajkerskog susreta možete pronaći klikom na stranice web portala Moto Trip Croatia.

 

Foto: Dražen Kasprek (Moto Trip Croatia)

Pročitano 1852 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1