Home Vijesti Poziv volonterima za pomoć u organizaciji biciklističke utrke Rab Island Hero MTB Maraton 18.06.2022.

Poziv volonterima za pomoć u organizaciji biciklističke utrke Rab Island Hero MTB Maraton 18.06.2022.

0
Poziv volonterima za pomoć u organizaciji biciklističke utrke Rab Island Hero MTB Maraton 18.06.2022.

Foto: RabDanas

 

Naravno riječ je o Rab Island Hero MTB Maratonu koji će se održati u subotu 18.06.2022. godine sa startom u 10:00 sati iz Parka Boškopini.

Rab danas oglas

 

Trase kraće 40 kilometaske rute i duže 70 kilometaske rute idu diljem otoka Raba, a da bi sve na samoj stazi za natjecatelje funkcioniralo kako treba, potrebna je velika pomoć volontera.

 

Pozivaju se svi koji su taj dan slobodni i žele pomoći da se prijave i omoguće da i ovogodišnje izdanje Rab Island Hero utrke protekne besprijekorno.

 

Svi volonteri uz okrijepu, ručak u startno ciljnoj zoni, majicu i startni paket za volontere dobivaju iskustvo sudjelovanja u jednoj od najljepših utrka u Hrvatskoj.

 

Opis posla:

Posao će se obavljati ili na prometnicama/raskrižjima ili u race village-u ili na feed zonama. Osoblje raspoređeno na neke od tih točaka radit će:

1. Na prometnicama – na većini njih odrađuje se signalizacija odnosno usmjeravanje natjecatelja koji prolaze u određeni smjer. Na ključnim raskrižjima gdje je potrebno usmjeravati i regulirati promet osoblje će pomagati organizatorima i Policiji koji su osposobljeni za taj dio.

2. U race village-u – osoblje pomaže prilikom prijava natjecatelja pri izdavanju startnih paketa, pomaže u priručnim poslovima pakiranja i svim manjim operativnim zadacima prema inputu organizatora.

3. Feed zone i waterpointovi – osoblje priprema i odrađuje feed zone koje se sastoje od opreme i okrijepe za natjecatelje (voće, voda, sokovi i sl.). Natjecateljima u prolasku dodaju što god im od toga treba. 

 

Za detaljnije informacije se možete javiti na b.k.magrab@gmail.com ili na broj 098470545

 

Unaprijed se zahvaljujemo svima na odazivu i pomoći koja nam je potrebna. Budite naš Rab Island HERO!

 

Vaš Biciklistički klub Mag Rab

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime