logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Ponedjeljak, 27 Lipanj 2022 07:38

Christian i Katja sklopili brak na Rabu - otoku njihove ljubavi

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Christian i Katja sklopili brak na Rabu - otoku njihove ljubavi Foto: Hrvoje Hodak

U petak 24. lipnja 2022. u ispunjenoj Maloj vijećnici Grada Raba upriličeno je vjenčanje između Christiana Bütnera i Katje Dörr, oboje iz Grebenaua, grada u njemačkoj saveznoj državi Hessen.

 

Naravno, ovo dvoje mladenaca iz Njemačke nisu slučajno odabrali Rab za mjesto svojeg stupanja u brak. Naime, Christian je, doznajemo od njegovog domaćina gospodina Damira Kaštelana, imao svega dvije godine kada je 1985. prvi puta došao sa svojim roditeljim ljetovati na Rab, točnije u Barbat kod obitelji gospođe Zorke Kaštelan. Od tada, uz manje prekide tijekom ratnih godina, na Rab dolazi najprije s roditeljima, a kasnije i sa svojim društvom.

 

Christian i Katja prvi puta zajedno dolaze na Rab na ljetovanje 2015. godine, tada kao prijatelji, ali se u Njemačku vraćaju kao par. Od tada svake godine zajedno ljetuju na Rabu, izuzev 2021. godine kada im se rodio sin Jaron, stoga ni ne čudi da su se poželjeli vjenčati na Rabu, Otoku sreće na kojem su i postali par.

 

I ovoga puta svečani čin vjenčanja u Maloj vijećnici Grada Raba, vodila je matičarka Rosanda Mitrović uz prevođenje na njemački odvjetnice Andreje Krstinić, a u ime rapske Turističke zajednice mladencima je među prvima čestitao Luka Perčinić, darovavši im pritom rapsku tortu.

Pročitano 1074 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1