Home Vijesti Imperial i Valamar pozivaju građane na svečano otvorenje nove pješčane plaže na otoku Rabu uz nastup Nene Belana

Imperial i Valamar pozivaju građane na svečano otvorenje nove pješčane plaže na otoku Rabu uz nastup Nene Belana

0
Imperial i Valamar pozivaju građane na svečano otvorenje nove pješčane plaže na otoku Rabu uz nastup Nene Belana

Foto: Foto: Imperial Riviera

 

Kapaciteta za oko 700 kupača pješčana plaža u sklopu Valamar Padova hotela trenutno je najmodernija i najljepše uređena plaža na otoku Rabu. Na novouređenoj plaži postavljeni su baldahini i ležaljke te nekoliko atrakcija za djecu dok je dio plaže predviđen kao slobodna zona u kojoj kupači po želji mogu postaviti svoje ručnike. U uređenje ove plaže uloženo je više od 2 milijuna eura, a plažom upravlja Imperial Riviera kao koncesionar. Osim gostima hotela Valamar Padova plaža je otvorena i svim sugrađanima i ostalim turistima koji borave na otoku Rabu.

Rab danas oglas

 

Bogati zabavni program započinje u 19:30 nastupom lokalne Klape Krijanca nakon čega će pozornicu zauzeti DJ Vedran Car, poznati voditeljski glas na Otvorenom radiju. Slijedi plesni program i spektakularni vatromet u 21:55 te nastup glavne zvijezde večeri Nene Belana i Fiumensa.

 

Zaplešimo u ljeto zajedno!

 

 

Važna obavijest za mještane zaseoka „Marjan“ pored Valamar hotela Padova

Zbog organizacije svečanog otvaranja 29. lipnja od 19h pa do 1h iza ponoći bit će zatvorena dionica ceste BN2 ispred Valamar Padova Hotela i za to vrijeme biti će omogućen alternativni pravac preko 3. Padove.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime