logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Ponedjeljak, 27 Lipanj 2022 09:54

Imperial i Valamar pozivaju građane na svečano otvorenje nove pješčane plaže na otoku Rabu uz nastup Nene Belana

Autor:
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)
Imperial i Valamar pozivaju građane na svečano otvorenje nove pješčane plaže na otoku Rabu uz nastup Nene Belana Foto: Imperial Riviera

U srijedu, 29. lipnja Imperial Riviera i Valamar Riviera pozivaju građane na svečano otvorenje nove pješčane plaže u sklopu hotela Valamar Padova na otoku Rabu uz bogati zabavni i glazbeni program koji će zaokružiti nastup Nene Belana i sastava Fiumensi.

 

Kapaciteta za oko 700 kupača pješčana plaža u sklopu Valamar Padova hotela trenutno je najmodernija i najljepše uređena plaža na otoku Rabu. Na novouređenoj plaži postavljeni su baldahini i ležaljke te nekoliko atrakcija za djecu dok je dio plaže predviđen kao slobodna zona u kojoj kupači po želji mogu postaviti svoje ručnike. U uređenje ove plaže uloženo je više od 2 milijuna eura, a plažom upravlja Imperial Riviera kao koncesionar. Osim gostima hotela Valamar Padova plaža je otvorena i svim sugrađanima i ostalim turistima koji borave na otoku Rabu.

 

Bogati zabavni program započinje u 19:30 nastupom lokalne Klape Krijanca nakon čega će pozornicu zauzeti DJ Vedran Car, poznati voditeljski glas na Otvorenom radiju. Slijedi plesni program i spektakularni vatromet u 21:55 te nastup glavne zvijezde večeri Nene Belana i Fiumensa.

 

Zaplešimo u ljeto zajedno!

 

 

Važna obavijest za mještane zaseoka „Marjan“ pored Valamar hotela Padova

Zbog organizacije svečanog otvaranja 29. lipnja od 19h pa do 1h iza ponoći bit će zatvorena dionica ceste BN2 ispred Valamar Padova Hotela i za to vrijeme biti će omogućen alternativni pravac preko 3. Padove.

Pročitano 4951 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1