logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Četvrtak, 30 Lipanj 2022 18:48

Skulpture u pijesku u završnoj fazi oblikovanja - u petak proglašenje pobjednika na Rajskoj plaži!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Skulpture u pijesku u završnoj fazi oblikovanja - u petak proglašenje pobjednika na Rajskoj plaži! Foto: Hrvoje Hodak

Treći je dan 11. Festivala skulpture u pijesku i naši umjetnici sada već dovode svoje skulpture u završnu fazu oblikovanja. Naravno, sutra, 1. srpnja, zadnjega dana mukotrpnog rada pod užarenim suncem otvorenog ateljea Rajske plaže, njihove će SF kreacije iz "Ratova zvijezda" zablistati punim zlaćanožutim sjajem i tako još jednom, putem medija i društvenih mreža, diljem svijeta prenijeti čaroliju loparskog pijeska i njegovih pješčanih plaža.

 

August Popijač i Maksimilijan Vučinović u beduinskom modnom izdanju dovršavaju prizor BORBE JEDAJA, mudri YODA u izvedbi Antee Biskupović i Roberte Mikelić već je sasvim prepoznatljiv, baš kao i JABBA Sanjina Vinkovića, naša već udomaćena Francuzica Georgette Yvette Ponte zajedno s Ninom Lekić dorađuje geometriju SVEMIRSKOG BRODA, Lana Gunjević Rstić zadužena je za ROBOTE, dok prema šetnici, već u priličnom stupnju gotovosti, opasno gleda DARTH VEDER Valentine Rašan.

 

Fotografi prijavljeni na natječaj za nabolju fotografiju s tematikom loparskog pijeska, ovisno o poziciji sunca tijekom dana, hvataju igru svijetla i sjene na obrisima skulptura, jer i njih sutra čeka napeta završnica. U svakom slučaju, vidimo se u petak na Rajskoj plaži na proglašenju pobjednika!

Pročitano 933 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1