logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 09:49

Rab ima svoju vatrogasnu budućnost | Najmlađi rapski vatrogasci izvrsni na 9. Kupu grada Senja!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Rab ima svoju vatrogasnu budućnost | Najmlađi rapski vatrogasci izvrsni na 9. Kupu grada Senja! DVD Rab

Dobrovoljno vatrogasno društvo Rab je u subotu 25. lipnja 2022. sa svoje tri ekipe, dvije u kategoriji "pomladak djeca" pod nazivom "Rab 1" i "Rab 2", te s jednom u kategoriji "mladež" pod nazivom "DVD Rab mladež", ostvarilo izvrsne rezultate na 9. Kupu grada Senja, natjecanju vatrogasne mladeži i pomlatka u organizaciji DVD-a Senj.

 

Ovo dobro organizirano kup natjecanje pokazalo je da se Rab može ponositi i s najmlađom generacijom svojih vatrogasaca, jer u kategoriji pomlatka Rabljani su, u jakoj konkurenciji od 18 ekipa, uzeli prvo i četvrto mjesto. Naime ekipa "Rab 1" osvojila je četvrto mjesto, dok je "Rab 2", na iznenađenje svih, zasjeo na prvo mjesto, a njima se pridružila i vatrogasna mladež DVD-a Rab koja je također ostvarila izvrstan rezultat osvajanjem 4. mjesta u konkurenciji 14 ekipa.

 

 

Red je stoga da ih sve poimence nabrojimo. U trećeplasiranoj ekipi "Rab 1" bili su: Jakov Gebauer, Duje Beg, Lukas Javoran, Vid Krstinic, Matej Stanisavljević, David Pičuljan, Eddie Gerovac, Domagoj Boras, Gašpar Purić i Dorijan Tariba. Pobjedničku vatrogasnu ekipu "Rab 2" činili su: Zora Krstinić, Maša Puljar-Matić, Tita Purić, Maro Ličina, Eva Deželjin, Linda Pećarina, Maro Gvačić, Luka Tadić i Teo Tariba, a za ekipu mladeži DVD-a Rab natjecali su se: Matija Beg, Karlo Beg, Antonio Karlić, Ram Krstinić, Ivan Beg, Joso Ćuća-Žentil, Luka Dančulović, Frane Španjol- Macolić, Nikola Ivčić i Lovro Uremović.

 

Naravno, osim djece, za ovaj doista sjajan uspjeh najzaslužniji su njihovi mentori - voditelji: Veronika Mravić, Rade Stanisavljević, Leon Katalinić i Sven Fafanđel, a mi svima njima upućujemo velike čestitke uz zahvalnost na svemu što čine u zaštiti građana i materijanih dobara našega otoka!

 

Pročitano 1283 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1