Home Vijesti Lopar bogatiji za jedan dobro osmišljen dječji festival

Lopar bogatiji za jedan dobro osmišljen dječji festival

0
Lopar bogatiji za jedan dobro osmišljen dječji festival

Foto: Foto/Izvor: TZO Lopar

 

Sve je počelo u 14 sati kada su djeca, dobivši svatko svoju narukvicu u boji, razvrstana u timove predvođene iskusnim animatorima. Slijedeći upute koje su dobili na karti s blagom, stizali su do lokacija na kojima su ih čekale piratske igre poput povlačenja konopa, odbojke s balonima, utrke u vrećama, pješčanog tobogana i gladnog morskog psa. Dolaskom na svaku lokaciju priskrbili su sebi i svojem timu pečate voditelja i pripadajuće nagrade, a sve je kulminiralo velikim poslijepodnevnim pjena partyjem na Rajskoj plaži.

Rab danas oglas

 

Nakon pauze predviđene za večeru, od 20.30 sati nastavljen je večernji dio programa koji je uključivao izbor za Miss i Mistera Rajske plaže, veliki dječji plesno animacijski show uz animatore Centra plesa i kino projekciju domaćeg animiranog filma za laku noć.

 

Sudeći po brojnosti dječjih timova i uzbuđenju koje je vladalo među djecom, prvi Kinder festival na Rajskoj plaži u potpunosti je ispunio svoju svrhu. Djeca su doživjela novo lijepo iskustvo druženja kroz igru, ples i zabavu, koje će svakako pamtiti, a Lopar je, kao omiljena obiteljska turistička destinacija, postao bogatiji za jedan dobro osmišljen dječji festival namijenjen djeci od 3 do 16 godina.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime