logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Srijeda, 03 Kolovoz 2022 15:45

Od petka 5. kolovoza punih pet dana najbolje ljetne zabave na KANTUNU!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Za sve koji Kantune još nisu doživjeli, ali i za brojne poklonike ove prvorazredne ljetne manifestacije, poziv je jednostavan: Vidimo se na - Kantunu u gradu RABU, od petka 5.8. do utorka 9.8.2022.!

 

Već sedmu godinu zaredom KANTUNI predstavljaju i promoviraju čarobne ambijente i neponovljive ljepote grada Raba, otkrivajući jedinstvene rapske lokalitete u spoju s detaljnim ambijentalnim uređenjem, biranom glazbom, urbanom zabavom i kvalitetnom ponudom.

 

Od petka 5. do utorka 9. kolovoza - svakog dana od 19:00 do 01:00 sati - moći ćete uživati na tri birane lokacije: u prekrasnom mediteranskom parku Dorka (Kantun svjetla), tajnovitoj Mahačevoj vili (Skriveni kantun) i veličanstvenom lokalitetu Svetoga Ivana (Kantun doživljaja). Organizatori ove jedinstvene kulturno-turističke atrakcije nizom detalja i uređenjem prostora posebno se trude istaknuti ambijente i doživljaj ovih neponovljivih rapskih lokaliteta.

 

No, Kantuni su kroz godine prepoznati i kao pozornica za mnoge danas poznate glazbene talente, kao i za prvoklasne glazbene programe poput glazbeno-scenskog spektakla Mozart u vrtu ili koncerta Jelene Radan & Meritas u lipnju ove godine. A sada nas na Kantunima očekuju..

 

Fantastični Nina Herr (vokal) i Luka Brenko (gitara) koji su već oduševili ljubitelje dobre glazbe i Kantuna, premijeru na Kantunima očekuje mladi pjevač i autor Nikola Pirc, a s nama je ponovno i sjajni Rabljanin Dejan Kurelić aka Dr. Mellon čiji nastupi nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

 

Posebne poslastice kolovoških Kantuna su, pak, svakako s jedne strane jedna i jedinstvena Ivana Galić u pratnji vrhunskih glazbenika u bandu te, s druge strane, Elma Burnić & Admir Ćulumarević ili FilmMusicOrkestar s njihovom posebnom kombinacijom glazbenih izraza i stilova.

- "Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna", samo je jedna od brojnih poruka zabilježena u knjizi dojmova, ova konkretno od posjetitelja iz Verone, koja najbolje opisuje posebnu atmosferu i oduševljenje posjetitelja ponudom i sadržajima kulturno-turističke manifestacije koja se održava uz potporu i u partnerstvu s Pučkim otvorenim učilištem i Gradom Rabom.

 

Ambijenti, glazba, doživljaji, zabava: Od 5. do 9. kolovoza - Vidimo se na Kantunu!

Pročitano 635 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1