logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Nedjelja, 21 Kolovoz 2022 14:23

35 impresivnih godina Hladnog piva u jednoj prekrasnoj rapskoj koncertnoj noći

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
35 impresivnih godina Hladnog piva u jednoj prekrasnoj rapskoj koncertnoj noći Foto: Hrvoje Hodak

U subotu na Rabu, u sklopu Rab film festivala, koncertom na Novoj rivi, momci iz Hladnog piva oduševili su svoje mnogobrojne fanove s kojima su uz presjek karijere proslavili 35 godina impresivne karijere.

 

Produkcijski izvrsno izveden eksperiment na neuobičajenoj i atraktivnoj lokaciji, na samoj špici gradskog poluotoka, bio je dodatno osnažen energetski i decibelima nabijenom koncertnom jurnjavom kroz najvažnije pjesme "Piva" iz svih faza karijere, s albuma poput kultnog debija “Džinovski”, “G.A.D.”, “Desetka” ili “Knjiga žalbe” i “Svijet glamura”.

 

Bila je to doista koncertna poslastica u kojoj je Rab itekako opravdao uvrštanje na popis gradova s turneje "35 za 35" Hladnog piva, a atmosfera na koncertu i interakcija Mile Kekina i benda s publikom bila je uistinu dostojna proslave ove velike obljetnice.

 

U nedjelju, također na Novoj rivi, Rab film festival rapskoj publici donosi koncert Massima, a u ponedjeljak, nakon projekcije filma Nine Violić „Baci se na pod“, na Giardinu - Kulici koncert će održati gupa TBF.

Pročitano 1108 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1