logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Četvrtak, 25 Kolovoz 2022 09:11

Thomasu Riemeru iz Njemačke (Hagen) Rab je već 37 godina upisan u srce

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Thomasu Riemeru iz Njemačke (Hagen) Rab je već 37 godina upisan u srce Foto: Luka Perčinić

Kada netko za jedan tako poseban trenutak u svojemu životu, kao što je prosidba buduće supruge, odabere određeno mjesto 1.200 kilometara udaljeno od grada u kojemu živi, to već samo po sebi dovoljno govori o značenju koje takvo mjesto ima u životu te osobe.

 

Za gospodina Thomasa Riemera iz Hagena, grada smještenog na jugoistočnom rubu područja Ruhr, 15 km južno od Dortmunda, to mjesto koje je posebnim slovima zapisano u njegovom srcu je Rab, otok na kojeg je prvi puta došao 1985. godine.

 

Od tada je na Rab dolazio nebrojeno puta, često i više puta godišnje, najčešće oko Uskrsa i još jednom u ljetnim mjesecima.

 

Osim brojnih uspomena, poput ranije spomenute prosidbe, bračnog putovanja na Rab, slavlja rođendana svojeg sina na Rabu, Thomas se u ugodnom razgovoru na prijemu u Uredu TZ grada Raba, rado prisjetio i svojih prvih domaćina obitelji Petra Perčinića, pa kasnije Perice Perčinića, Jurice Perčinića i naravno svojeg sadašnjeg domaćina kod kojeg zaista uživa posljednjih 5 godina, gospodina Christiana Keka.

 

Gospodinu Riemeru, dugogodišnjem gostu i velikom prijatelju Raba, za njegovih 37 godina vjernosti Otoku sreće, u ime Turističke zajednice grada Raba, Plaketu i niz prigodnih poklona u znak zahvale, u prisutnosti njegove obitelji i domaćina, uručio je voditelj marketinga TZ grada Raba Luka Perčinić.

Pročitano 768 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1