logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Petak, 02 Rujan 2022 16:27

Valamar i ove godine osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Valamar Riviera će svim roditeljima prvašića koji kreću u školu 5. rujna osigurati plaćeni slobodan dan. Prvi dan škole uzbudljiva je prekretnica u životu svakog djeteta, a Valamarovim zaposlenicima omogućeno je da ga u cijelosti provedu sa svojom djecom.

 

Kao najbolji poslodavac u turizmu, Valamar kontinuirano razvija pogodnosti za svoje zaposlenike, vodeći pritom sveobuhvatnu brigu o što kvalitetnijim uvjetima rada i ravnoteži poslovnog i privatnog života. Valamar je ove godine značajno podigao plaće i nagrade, u što je uloženo oko 100 milijuna kuna. Povećano je i Valamar jamstvo na minimalno neto primanje od 750€ te uvedeno jamstvo Valamar Plus koje garantira minimalno primanje od 1000 eura za stručna zanimanja u hotelima, kampovima i ljetovalištima.

 

U sklopu inicijative „Prvi s razlogom“ Valamar je razvio i veliki broj programa nagrađivanja izvrsnosti djelatnicima i 100 eura stalnim sezoncima i sezoncima. Nadalje, Valamar mjesečnim nagradama programa Start Up. Početkom sezone pokrenuti su i programi s ciljem poboljšanja zadovoljstva dva slobodna dana u tjednu, pruža mogućnost rada u jednoj smjeni te prilagođavanje radnih obveza

 

Valamar nastavlja provoditi i brojne interne programe edukacije i razvoja zaposlenika na svim visoka primanja i razvoj karijere u turizmu.

Pročitano 431 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1