Home Vijesti Valamar i ove godine osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića

Valamar i ove godine osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića

0
Valamar i ove godine osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića

Foto: RabDanas

 

Kao najbolji poslodavac u turizmu, Valamar kontinuirano razvija pogodnosti za svoje zaposlenike, vodeći pritom sveobuhvatnu brigu o što kvalitetnijim uvjetima rada i ravnoteži poslovnog i privatnog života. Valamar je ove godine značajno podigao plaće i nagrade, u što je uloženo oko 100 milijuna kuna. Povećano je i Valamar jamstvo na minimalno neto primanje od 750€ te uvedeno jamstvo Valamar Plus koje garantira minimalno primanje od 1000 eura za stručna zanimanja u hotelima, kampovima i ljetovalištima.

Rab danas oglas

 

U sklopu inicijative „Prvi s razlogom“ Valamar je razvio i veliki broj programa nagrađivanja izvrsnosti djelatnicima i 100 eura stalnim sezoncima i sezoncima. Nadalje, Valamar mjesečnim nagradama programa Start Up. Početkom sezone pokrenuti su i programi s ciljem poboljšanja zadovoljstva dva slobodna dana u tjednu, pruža mogućnost rada u jednoj smjeni te prilagođavanje radnih obveza

 

Valamar nastavlja provoditi i brojne interne programe edukacije i razvoja zaposlenika na svim visoka primanja i razvoj karijere u turizmu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime