logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Ponedjeljak, 05 Rujan 2022 04:58

Moto klub Rab okupio više od 300 bajkera na 13. moto susretu u Loparu

Napisao/la Ena Paparić
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Moto klub Rab okupio više od 300 bajkera na 13. moto susretu u Loparu Foto: Davor Šanić

Premda se sezona polako primiče svome kraju, početkom rujna uzbuđenja i zabave u Loparu ne nedostaje. Uz brojna događanja povodom Dana Općine Lopar i priprema za proslavu Male Gospe, prvi vikend rujna već je tradicionalno rezerviran za Moto susret u organizaciji MK Rab.

 

Sa susretima su počeli 2009. godine, pa im je ovo 13. susret.

- “Ovaj naš moto sustret dokaz je kako malo ljudi, odnosno nas 13 članova, s dobrom idejom i dobrom voljom može postići puno toga pa smo tako i ovog rujna okupili više od 300 ljubitelja motora i članova moto klubova na zajedničkom druženju na otoku Rabu. Naravno, imali smo i podršku od strane Općine i TZO Lopar te Lopar Vrutka, ali i nekih privatnika poput Moby Dicka, UO Nevera, ZUO Santa Marija te Pekarnice Lopar. Svima im još jednom zahvaljujem.” rekao je predsjednik kluba, Ivica Perić.

 

Na svojim su dvokotačnim ljubimcima pristigli članovi brojnih drugih motoklubova čija su se imena i obilježja mogla vidjeti na kožnim prslucima koji su preplavili prostorije MK Rab. Došli su iz cijele Hrvatske, ali i okolnih zemalja poput Slovenije i BIH te iz nešto daljih krajeva Austrije i Njemačke…

 

Kao i do sada, susret je trajao dva dana, 2. i 3. rujna 2022. Prvoga dana, članovi MK Raba su uz pristigle goste položili vjenac na mjesnom groblju Banjol u spomen svom osnivaču i prvom predsjedniku kluba Siniši Gazdeku, koji od prošle godine vozi nekim drugim cestama.

 

U subotu je bio organiziran defile od prostorija MK Rab kroz Supetarsku Dragu i Mundanije do Raba te povratno do trajektnog pristaništa u Loparu. Nakon toga, uslijedilo je druženje prostorijama MK Rab, a za dobru atmosferu su se, osim gostiju, posebno pobrinule go-go plesačice i Bonus bend.

 

Kao i svaki put do sada, susret je protekao u odličnoj atmosferi, a osim atmosfere, svakako treba spomenuti i ostvarena dodatna noćenja te isticanje Raba kao poželjne destinacije za putnike na dva kotača.

 

Pročitano 1532 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1