logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Četvrtak, 08 Rujan 2022 04:01

Radni sastanak gradonačelnika Nikole Grgurića sa županom Zlatkom Komadinom

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

Župan Zlatko Komadina jučer je boravio na otoku Rabu gdje je u večernjim satima prisustvovao svečanosti povodom Dana Općine Lopar te na sjednici Turističkog vijeća Kvarnera.

 

Boravak na Rabu bio je prilika i za sastanak s rapskim gradonačelnikom Nikolom Grgurićem na kojem je bilo riječi o realizaciji zajedničkih projekata Županije i Grada.

 

U završnoj je fazi dogradnja osnovne škole u Rabu. Bilo je riječi i o proširenju vrtića Banjol u istoj zgradi, na prostor koji koristi osnovna škola jer bi 10-ak učenika prešlo u novu, dograđenu školsku zgradu. U planu je i uređenje dvorišta Doma za starije osobe na Rabu na način da se isprojektira zimski vrt koji bi se mogao koristiti kao dnevni boravak za korisnike Doma, a s tendencijom da se taj prostor u budućnosti može koristiti za programe vaninstitucionalne skrbi, za vanjske korisnike.

 

Župan Zlatko Komadina najavio je pomoć Županije u sufinanciranju projekta uređenja Spomen-groblja Kampor za koji postoji idejno rješenje u dijelu uređenja glavnog spomenika te obnove natpisa s imenima umrlih. Radi se o projektu obnove koji Grad Rab planira realizirati do kraja ove godine, najavio je gradonačelnik Grgurić.

Pročitano 433 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1