Home Vijesti Nakon odvažnih prijatelja iz Koenigsbrunna i košarkaši veterani iz Brežica stigli na Rab biciklima

Nakon odvažnih prijatelja iz Koenigsbrunna i košarkaši veterani iz Brežica stigli na Rab biciklima

0
Nakon odvažnih prijatelja iz Koenigsbrunna i košarkaši veterani iz Brežica stigli na Rab biciklima

Foto: RabDanas

 

Riječ je o košarkaškim veteranima koji unazad nekoliko godina imaju običaj biciklima doći u destinaciju na kojoj su dogovorene pripreme, budući da članovi njihove košarkaške ekipe osim što treniraju košarku i sudjeluju na međunarodnim turnirima, bicikliraju ili se bave podvodnim ronjenjem. Ovoga puta iz Brežica su stigla četiri biciklista uz pratnju dvojice kolega na motociklima, te dvojica koja su autima krenula direktno na Rab kako bi ih dočekali sa svom potrebnom opremom, a već danas u 18 sati odigrat će prijateljsku utakmicu s rapskom veteranskom ekipom.

Rab danas oglas

 

Slovence su dočekali gradonačelnik Nikola Grgurić i direktorica Ureda TZG Raba Ivana Matušan u pratnji voditelja marketinga Luke Perčinića, poželjeli im dobrodošlicu i prenijeli zahvale i pozdrave gradonačelniku Brežica Ivanu Molanu koji je po svojim sportskim izaslanicima poslao prigodan poklon. Dragim gostima zauzvrat je poklonjena rapska torta kao tradicionalna slastica i simbol Raba te buff marame s logom Rab Archaeological (T)races koje će im biti korisne u svim idućim biciklističkim poduhvatima.

 

U opuštenoj atmosferi izmijenjene su najvažnije informacije o oba mjesta, o sportu i važnosti bavljenja sportom, sve većoj popularnosti rekreativnog biciklizma i općenito aktivnog turizma, a međusobna suradnja svakako će se nastaviti kroz jednu od spomenutih sportskih aktivnosti.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime