Home Vijesti Pripremljene 133 Rapske torte namijenjene posjetiteljima TIC-a TZG Raba na Svjetski dan turizma

Pripremljene 133 Rapske torte namijenjene posjetiteljima TIC-a TZG Raba na Svjetski dan turizma

0
Pripremljene 133 Rapske torte namijenjene posjetiteljima TIC-a TZG Raba na Svjetski dan turizma

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Iako je kalendarski i klimatski započela jesen, duh turizma osjeća se na Rabu. Turisti dalje uživaju u svakodnevici Raba, koja je sad možda i najljepša za istraživanje i doživljavanje svih posebnosti koju ona nudi.

Rab danas oglas

 

Jesen je i vrijeme kada se obilježava Svjetski dan turizma. Datum obilježavanja, 27.9., odabran je prema danu kada je usvojen Statut UNWTO-a 1970. godine, te taj događaj predstavlja svojevrsnu prekretnicu u povijesti turizma u svijetu.

 

Turistička zajednica grada Raba pripremila je iznenađenje za sve one koji ju odluče posjetiti upravo na Svjetski dan turizma iz bilo kojeg razloga, makar samo da pozdrave djelatnike TZ-a. Naime, svaki posjetitelj TIC-a TZG Raba na dar će dobiti malu Rapsku tortu, rapski najslađi i najpoznatiji suvenir. S obzirom da su protekle dvije godine ograničile druženja te se pomalo osjećamo otuđeno, Turistička zajednica poziva turiste i lokalno stanovništvo da ih sutra posjeti te da na taj način zajednički pokrenu povratak u normalne tekovine svakodnevice turizma.

 

U ovoj godini Rab slavi 133 godine organiziranog bavljenja turizmom te je u čast toj obljetnici pripremljeno upravo 133 Rapskih torti koje će se kroz dan dijeliti na TIC – u TZG Raba do isteka zaliha.

 

Ovim putem Turistička zajednica grada Raba čestita svim Rabljankama i Rabljanima, turistima i svima koji su na neki način povezani s turizmom Svjetski dan turizma!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime