logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Utorak, 27 Rujan 2022 14:32

Rapske tortice razveselile rapske iznajmljivače i turiste na Svjetski dan turizma

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Rapske tortice razveselile rapske iznajmljivače i turiste na Svjetski dan turizma Foto: TZG Raba

Do 15 sati već je bila podjeljena većina od 133 posebno upakiranih "rapskih tortica", koje su djelatnici Turističke zajednice grada Rab namijenili poklanjati svakome tko na Svjetski dan turizma svrati do njihovog ureda.

 

Naravno, brojka od 133 rapske tortice nije slučajna i vezuje se uz 133 godine organiziranog bavljenja turizmom u gradu Rabu.

 

Dio iznajmljivača, zahvaljujući informacijama plasiranima kroz medije, već je u jutarnjim satima ciljano došao po svoju "torticu", dok su turisti, koji nisu znali za ovu akciju, bili ugodno iznenađeni. Među njima bila je i grupa biciklista iz Njemačke, koja se eto baš Svjetski dan turizma zatekla na otoku Rabu, na proputovanju kvarnerskim otocima. Bili su zahvalni na ovom malenom znaku pažnje, a skupa sa svojim vodičima, pozitivno su komentirali i nove stalke za bicikle postavljenje ispred ulaza u Ured TZ grada Raba.

 

Ovim putem Turistička zajednica grada Raba ujedno je čestitala svim Rabljankama i Rabljanima, turistima i svima koji su na neki način povezani s turizmom Svjetski dan turizma!

Pročitano 1308 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1