logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Četvrtak, 27 Listopad 2022 16:19

Projektu RAB ARCHAEOLOGICAL TRACES u Ljubljani dodijeljena nagrada organizacije Big See Design

Autor:
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)

U Ljubljani je danas projektu Rab Archaeological Traces, koji je realiziran u suradnji Centra za kulturu Lopar, Pučkog otvorenog učilišta Rab te turističkih zajednica Raba i Lopara, dodijeljeno još jedno vrijedno međunarodno priznanje, organizacije Big See Design, koja prvenstveno dodjeljuje nagrade u području dizajna, dizajna u arhitekturi, dizajna u modi, proizvodnji, ali isto tako i u domeni turizma i kreiranja zanimljivih priča.

 

Upravo kreativnim povezivanjem kulturnih i prirodnih resursa u svrhu pružanja autentičnih iskustava za kojima suvremeni turisti sve češće tragaju, projekt Rab Archaeological Traces zavrijedio je nagradu u kategoriji "Creative Story and Identity as Experience".

- "Nagrada je još zanimljivija iz razloga što se za istu nismo sami kandidirali već nam je ona dodijeljena na temelju pozitivnog iskustva stručnog žirija Big See Design organizacije, koji su naše staze posjetili nenajavljeno početkom 2022. godine. Veliko hvala svim stručnim suradnicima, pokroviteljima i donedavnoj voditeljici projekta Tonki Kavran", kazao nam je član projektnog tima Luka Perčinić (TZG Raba) uz kojega su u Ljubljani bili Katarina Ribarić (POU Rab) i Marin Mušćo (TZO Lopar).

 

Čestitke projektnom timu RAT-a, svima koji su bili dionici Projekta i svim ostalim nagrađenima!

Pročitano 678 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1