Home Vijesti Rapski tim Erasmus+ projekta “Be true, do not bully!” na putu za Tursku

Rapski tim Erasmus+ projekta “Be true, do not bully!” na putu za Tursku

0
Rapski tim Erasmus+ projekta “Be true, do not bully!” na putu za Tursku

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Pet učenica koje su u pratnji ravnateljice Anamari Šarin i koordinatorice projekta socijalne pedagoginje Kristine Ribarić krenule u Tursku pripremilo je svoju gumi gumi igru koju će predstaviti na radionici Igrama protiv nasilja u Antalyji!

Rab danas oglas

 

O svemu što će naučiti u sedmodnevnom boravku u Turskoj učenice će izvjestiti sve zainteresirane, te prenijeti znanja i vještine koje će tamo steći. Učenice koje su na javnom natječaju škole, među mnogim odličnim učenicama i učenicima, zaslužile svoj odlazak u Tursku su: Mila i Lena Mišić iz 5-ih razreda, te učenice 6-ih razreda: Ela Tomičić, Elena Holjar i Mirta Gulić.

 

 

Pred sam polazak projektni tim OŠ Ivana Rabljanina Rab posebno se želio zahvaliti Turističkoj zajednici Grada Raba koja je njihov vjerni partner pa svako gostovanje rapskih učenika kao i prezentaciju naše zemlje i otoka obogati svojim promotivnim materijalima i slatkim poklonima koji nikoga od partnera rapske osnovne škole ne ostave ravnodušnima.

 

U Turskoj će boraviti od 29.10. do 5.11. te će u ispunjenom rasporedu cjelodnevnih aktivnosti na najbolji mogući način upoznati tursku kulturu, školstvo, ali i načine kako se tamo nose s međuvršnjačkim nasiljem.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime