logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Petak, 28 Listopad 2022 10:26

Rapski tim Erasmus+ projekta "Be true, do not bully!" na putu za Tursku

Autor:
Ocijeni sadržaj
(5 glasa/-ova)
Rapski tim Erasmus+ projekta "Be true, do not bully!" na putu za Tursku Foto: Ivica Hodak

Nakon uspješno odrađene mobilnosti u Grčku i završenih svih priprema u sklopu Erasmus+ projekta "Be true, do not bully!", vrijedan tim OŠ Ivana Rabljanina Rab krenuo je danas pooslijepodne na put za Tursku.

 

Pet učenica koje su u pratnji ravnateljice Anamari Šarin i koordinatorice projekta socijalne pedagoginje Kristine Ribarić krenule u Tursku pripremilo je svoju gumi gumi igru koju će predstaviti na radionici Igrama protiv nasilja u Antalyji!

 

O svemu što će naučiti u sedmodnevnom boravku u Turskoj učenice će izvjestiti sve zainteresirane, te prenijeti znanja i vještine koje će tamo steći. Učenice koje su na javnom natječaju škole, među mnogim odličnim učenicama i učenicima, zaslužile svoj odlazak u Tursku su: Mila i Lena Mišić iz 5-ih razreda, te učenice 6-ih razreda: Ela Tomičić, Elena Holjar i Mirta Gulić.

 

 

Pred sam polazak projektni tim OŠ Ivana Rabljanina Rab posebno se želio zahvaliti Turističkoj zajednici Grada Raba koja je njihov vjerni partner pa svako gostovanje rapskih učenika kao i prezentaciju naše zemlje i otoka obogati svojim promotivnim materijalima i slatkim poklonima koji nikoga od partnera rapske osnovne škole ne ostave ravnodušnima.

 

U Turskoj će boraviti od 29.10. do 5.11. te će u ispunjenom rasporedu cjelodnevnih aktivnosti na najbolji mogući način upoznati tursku kulturu, školstvo, ali i načine kako se tamo nose s međuvršnjačkim nasiljem.

 

Pročitano 1312 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1