Home Vijesti Dječji vrtić Pahuljica ostvario suradnju s PBZ bankom povodom Međunarodnog dana štednje

Dječji vrtić Pahuljica ostvario suradnju s PBZ bankom povodom Međunarodnog dana štednje

0
Dječji vrtić Pahuljica ostvario suradnju s PBZ bankom povodom Međunarodnog dana štednje

Foto: Izvor: DV Pahuljica

 

Kako bi proširili njihova znanja i to na način da uče iz prve ruke, u Dječjem vrtiću Pahuljica odlučili su ostvariti suradnju s PBZ bankom. Djeca iz odgojno-obrazovnih skupina Leptirići i Pčelice posjetila su PBZ-ovu poslovnicu na Trgu sv. Kristofora, gdje ih je dočekala djelatnica banke, gospođa Katica, koja ih je provela kroz banku i ispričala sve o štednji.

Rab danas oglas

 

Djeca su tom prigodom vidjela kako se novac prebrojava u brojaču novca, te su sama provjeravala njegovu ispravnost stavljajući novačanice u uređaj za provjeravanje krivotvorenog novca. Na kraju im je gospođa Katica podijelila čokoladne lizalice te ruksak u kojem su bile olovke, rokovnik, igra križić – kružić i još poneka igra, a djeca su joj u znak zahvalnosti uručila mali poklon kojeg su sama izradila.

 

U PO Lopar djecu je posjetila PBZ-ova djelatnica i Marojeva mama Tina koja je djeci također ispričala čemu služi banka, što ona tamo radi i na koji način štedimo novac. S djecom je razgovarala o tome čemu služi novac i za što vrijedi štediti. I ona je djeci darovala lizalice i ruksake.

 

Iz Dječjeg vrtića Pahuljica zahvaljuju djelatnicama PBZ banke na suradnji i na novom iskustvu kojeg su djeca s njima stekla!

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime