Home Vijesti Projektni tim OŠ Ivana Rabljanina Rab u sklopu nove mobilnosti Erasmus+ projekta otputovao prema Siciliji

Projektni tim OŠ Ivana Rabljanina Rab u sklopu nove mobilnosti Erasmus+ projekta otputovao prema Siciliji

0
Projektni tim OŠ Ivana Rabljanina Rab u sklopu nove mobilnosti Erasmus+ projekta otputovao prema Siciliji

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Četiri učenice u pratnji koordinatorice projekta Manuele Halović i učiteljice Marije Fabijanić danas su u popodnevnim satima unatoč olujnoj buri, nakon uspješne plovoidbe trajektom od Lopara do Valbiske, ipak veselo otputovale na novu mobilnost u Italiju, točnije na Siciliju, u pokrajinu Agrigento, odnosno u grad Aragonu. Učenice su pripremile prezentaciju na kojoj će predstaviti svoj otok i, naravno, svoju školu.

Rab danas oglas

 

O svemu što će naučiti u sedmodnevnom boravku na Siciliji učenice će izvjestiti sve zainteresirane, te prenijeti znanja i vještine koje će tamo steći. Učenice koje su na javnom natječaju škole, među mnogim odličnim učenicama i učenicima, zaslužile svoj odlazak na Siciliju su: Nikolina Buza Vidas, Mara Jureša, Margarita Ćuća Žentil i Lucija Lušić.

 

Pred sam odlazak na put projektni tim OŠ Ivana Rabljanina Rab posebno se želi zahvaliti Turističkoj zajednici grada Raba koja je vjerni partner u svakom njihovom putovanju i svojim promotivnim materijalima i slatkim delicijama uveseljava domaćine svake mobilnosti, veliko hvala upućuju i Vilma slasticama koje su također tu uvijek za njih, a ovoga puta hvala i poduzeću Mali Palit d.o.o. koje će svojom donacijom obogatiti zajednički internacionalni ručak koji je već postao praksa na svim mobilnostima ovog projekta.

 

Projektni tim će na Siciliji boraviti od 27.11.2022. do 03.12.2022. te će u tom periodu upoznati talijanski sustav školstva i posjetiti razne znamenitosti, a budući da je projekt usko povezan sa sportom i sportskom rekreacijom u sklopu mobilnosti, naše učenice i naše koordinatorice penjat će se na vulkan Etnu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime