Home Vijesti GDCK Rab kreće s provedbom III. faze projekta „Zaželi“

GDCK Rab kreće s provedbom III. faze projekta „Zaželi“

0
GDCK Rab kreće s provedbom III. faze projekta „Zaželi“

Foto: RabDanas

 

GDCK Rab je dobilo potporu u vrijednosti od 444.960,00 kuna što je ujedno najviši mogući iznos sufinanciranja ukupno utvrđene vrijednosti prihvatljivih izdataka Projekta.

Rab danas oglas

Ovom su prigodom svečano uručena 62 Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava koja su osigurana iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%).

 

GDCK Rab je dobilo potporu u vrijednosti od 444.960,00 kuna što je ujedno najviši mogući iznos sufinanciranja ukupno utvrđene vrijednosti prihvatljivih izdataka Projekta. Zahvaljujući osiguranim sredstvima zaposlit će se devet gerontodomaćica i na taj se način ponovno pružiti prilika ženama koje spadaju u rizičnu skupinu zapošljavanja da se zaposle, a one će svojim radom pridonijeti povećanju socijalne osjetljivosti, većoj razini socijalne uključenosti i poboljšanju kvalitete života za šezdesetak krajnjih korisnika, odnosno osoba starije životne dobi i osoba u nepovoljnom životnom položaju s područja otoka Raba.

 

Ugovor su ravnateljici Tanji Rizner uručili ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime