Home Vijesti LOPARKE | Slikarska radionica „Kist i pit“ – Mali korak za još sretniji otok!

LOPARKE | Slikarska radionica „Kist i pit“ – Mali korak za još sretniji otok!

0
LOPARKE | Slikarska radionica „Kist i pit“ – Mali korak za još sretniji otok!

Foto: Foto: Ena Paparić

 

Radi se o slikarskoj radionici pod vodstvom Ane Skušek-Paparić, lokalne umjetnice koja je diplomirala vizualne komunikacije na Likovnoj akademiji u Ljubljani. U ugodnoj atmosferi obiteljskog ateljea u kući Apartmani Skuša, već prošlog vikenda okupili su se brojni zaljubljenici u umjetnost, ali i oni koji su se po prvi puta okušali s kistom u ruci.

Rab danas oglas

 

Radionice se odvijaju vikendom (petak i subota) u Loparu, cijena iznosi 30eura, a uključuje platno, boje, stručno vodstvo, piće i grickalice. Zamišljene su kao druženje uz slikanje pa se tako uz dobro društvo sudionici zabavljaju, uče i stvaraju umjetnička djela koja će kasnije ponijeti sa sobom.

 

 

Sudionici prošlotjednih radionica nisu krili oduševljenje ovakvim vidom zabave, osobito u ovim tmurnijim danima kada smo skloniji zabavi u zatvorenom.

– „Odlična radionica za početnike i napredne. Ana i Eva savjetuju svakog polaznika individualno, ali i ostavljaju mjesta za ‘kreativni kaos’ na platnu. Mislim da ovakva vrsta druženja povezuje lokalno stanovništvo, širi vidike i podiže kvalitetu zimskog života na otoku. Gospođe, hvala vam!“, kazala je Sanja Paparić.

 

Bilo da ste profesionalac na platnu, rekreativni crtač ili netko tko se tek želi okušati u slikanju, Loparke vas pozivaju na „Kist i pit“!

 

 

Za sudjelovanje na radionicama potrebno se prijaviti, a to možete učiniti preko Facebook stranice Loparke. Moguća je i organizacija radionica za manje privatne grupe (do 6 sudionika).

 

Loparkama želimo puno uspješnih radionica, a sudionicima dobru zabavu i što više vlastitih umjetničkih djela!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime