Home Vijesti Hokejaški spektakl na rapski način – vatrogasci i ronioci na klizaljkama!

Hokejaški spektakl na rapski način – vatrogasci i ronioci na klizaljkama!

0
Hokejaški spektakl na rapski način – vatrogasci i ronioci na klizaljkama!

Foto: Foto: Petar Lupić

 

Jučer je naime, na adventskom klizalištu u Varošu, održana humanitarna hokejaška utakmica između ronioca KPA Amfora i vatrogasaca DVD-a Rab.

Rab danas oglas

 

U tri dijela po 8 minuta prisutna brojna publika mogla je vidjeti, sportske bravure, otočnu tehniku proklizavanja i pregršt atraktivnih padova na ledu. Doista bio je to pravi mali festival adrenalinskog ateriranja na led.

 

S obzirom da su neki od vatrogasaca, ali i ronioca prvi put zamijenili peraje, odnosno vatrogasne čizme klizaljkama, bilo je zanimljivo promatrati kako će se snaći na ledenoj podlozi.

 

Evo što nam je nakon spektakularnog susreta na adventskom klizalištu rekao zapovjednik DVD-a Rab Milivoj Ličina

– “Iako padovi nisu bili baš bezbolni, svi zajedno stisli smo zube u humanitarne svrhe. Tijekom utakmice gledatelji su mogli ubaciti novčane priloge koji su namijenjeni našim sugrađanima. I premda rezultat nije bitan, vatrogasci čestitaju roniocima na pobjedi. Za odličan štimung, u svojstvu vrhunskog voditelja i komentatora, i ovog puta smo uživali slušati Damira Ćopića. Vatrogasci se mogu pohvaliti kako su u svojim redovima imali pravog Gvardiola (prepoznat ćete ga na fotografijama) koji je kopačke za ovu priliku zamijenio klizaljkama. Pravdu je ponovno dijelio naš vrhunski hokejaški znalac, sudija Nikola Pereza Ninđa.”

 

Kako bilo da bilo publika je uživala, a ni hokejašicama i hokejašima osmijeh nije silazio s lica, a mi im samo možemo reći hvala za sjajan show i humanu gestu. Bravo svi!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime