Home Vijesti Kulminacija programa Najljepšeg otočnog adventa

Kulminacija programa Najljepšeg otočnog adventa

0
Kulminacija programa Najljepšeg otočnog adventa

Foto: RabDanas

 

Već večeras moći će u Sportskoj dvorani Rab uživati u tradicionalnom božićnom koncertu „Čuda postoje“ u izvedbi predškolaca Dječjeg vrtića Pahuljica, a samo dan kasnije, u petak 23. prosinca, na klizalištu na Trgu sv. Kristofora, s početkom u 17 sati, bit će održana predstava “Bajka na ledu – Veselo i bajkovito” u izvedbi klizačkog kluba “Medo”, nakon čega će na susjednom Trgu Municipium Arba uslijediti večernji koncert Tamburaškog sastava Prava Stvar.

Rab danas oglas

 

Na badnje jutro, uz atraktivan doček Djeda Božićnjaka padobranca, Rabljane će zabaviti klapa Tramuntana. Dijelit će se prigodna jela koja će pripremiti rapske udruge, a moći će se pogledati i prezentacija pripreme koktela „Miris, zlato i tamjan“ najboljeg barmena Hrvatske, Rabljanina Luke Faflje.

 

U utorak 27. prosinca u 19 sati, u parku Dorka, bit će uprizorene žive jaslice Udruge Tunera, koja će to isto, uz božićno druženje, ponoviti u petak 30. prosinca i pored svoje župne crkve sv. Petra u Supetarskoj Dragi.

Večernji termin 27. prosinca rezerviran je za koncert Željka Bebeka, dok će na istoj adventskoj pozornici Trga Municipium Arba u četvrtak 29. prosinca nastupiti Ivica Sikirić – Ićo

 

Treba naravno spomenuti i Silvestarsko jutro na kojem će se uz zabavu i podjelu gulaša od divljači, kojeg sprema Imperial Riviera, dogoditi i podnevni doček Nove godine za djecu pod nazivom „Tisuću najljepših želja“. Atmosferu će od jutra polako podgrijavati Limena glazba DVD-a Rab, Folklorno društvo Rapski tanac i grupa Venus, a za ludi večernji doček 2023. u gradu Rabu pobrinut će se Maja Šuput.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime