Home Vijesti Veselo silvestarsko prijepodne na Trgu Municipium Arba uz Maju Šuput u ulozi gospođe „Nove godine“

Veselo silvestarsko prijepodne na Trgu Municipium Arba uz Maju Šuput u ulozi gospođe „Nove godine“

0
Veselo silvestarsko prijepodne na Trgu Municipium Arba uz Maju Šuput u ulozi gospođe „Nove godine“

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Posebno je dojmljiv bio trenutak kada su rapske tancarinke i tancarini po završenom nastupu, ušli među publiku, odabrali svoje partnere i s njima, onako spontano i s puno mota, zaplesali rapski tanac.

Rab danas oglas

 

Neposredno prije podnevnog dočeka Nove godine za djecu, publici koja je preplavila Trg Municipium Arba čestitkom s najboljim željama u 2023. najprije se s govornice obratio gradonačelnik Raba Nikola Grgurić, a onda je uz taktove grupe Venus u ulozi bake “Stare godine” na pozornicu izašla ravnateljica Dječjeg vrtića “Pahuljica”, Sanja Grozdanić koja je na simpatičan način animarala sve mališane na Trgu, a njezini su pomagači za to vrijeme svakom djetetu u publici darovali novogodišnju kapu.

 

Prije samog odbrojavanja, na iznenađenje mnogih, na pozornici se u ulozi gospođe “Nove godine” pojavila Maja Šuput, koja se zatim u svom stilu, s puno energije, pridružila djeci u veselom odbrojavanju sekundi u ispraćaju Stare godine. Zrakom su zatim poletjeli konfeti ispaljeni iz topova pored pozornice, a Maja je, otpjevavši nekoliko svojih hitova, još jednom pozvala sve koji to mogu da i večeras dođu u grad kako bi svi zajedno proslavili i onaj službeni kalendarski ulazak u 2023. godinu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime