logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Utorak, 24 Siječanj 2023 14:29

Počela provedba predbilježbi za upis u prvi razred osnovne škole

Napisao/la OŠ Ivana Rabljanina Rab
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Dragi roditelji, ovim putem Vas obavještavamo da će se u razdoblju od 23. siječnja do 27. siječnja 2023. provoditi predbilježbe za upis u prvi razred u za djecu rođenu od 1. travnja 2016. godine do 31. ožujka 2017., kao i djecu kojoj je prošle školske godine odgođen upis u osnovnu školu ili iz drugih razloga nisu upisana u osnovnu školu, a školski su obveznici.

 

Predbilježbe će se obavljati putem elektroničke pošte. Ukoliko roditelj/skrbnik nije u mogućnosti dostaviti podatke mailom, predbilježbu može obaviti mobitelom.

 

Obrazac prijave za upis u 1. razred OŠ kojeg možete preuzeti OVDJE, treba sadržavati ime i prezime te OIB djeteta, adresu prebivališta/boravišta uz napomenu da li se radi o djetetu s teškoćama u razvoju, školu koju upisuje (matičnu ili područnu) te adrese elektronske pošte oba roditelja i brojeve telefona/mobitela. 

 

Gore navedene podatke treba dostaviti na mail pedagoginje škole: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 27. siječnja, a u nemogućnosti istog na mobitel 095 9002963.

 

Roditelj, odnosno staratelj povratno će na mail nakon predbilježbi dobiti datume sistematskog pregleda i labaratorijskih pretraga te psihologijskog testiranja djeteta.

 

Prije odlaska na sistematski pregled kod školskog liječnika, obavezan je kontrolni pregled kod stomatologa.

 

Roditelj, odnosno staratelj djeteta, koji želi ostvariti mogućnost prijevremenog upisa u prvi razred osnovne škole ili privremenog oslobađanja obveze upisa u 1. razred osnovne škole može dodatne informacije potražiti u školi na navedeni broj mobitela te kod nadležnog školskog liječnika. / OŠ Ivana Rabljanina Rab

Pročitano 245 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1