Home Vijesti Bliži se Međunarodni moto & foto event za bajkerice MTC FELIX ARBA

Bliži se Međunarodni moto & foto event za bajkerice MTC FELIX ARBA

0
Bliži se Međunarodni moto & foto event za bajkerice MTC FELIX ARBA

Foto: RabDanas

 

Defile kreće u 15.30 h sa 1. foto punkta na Trgu sv. Kristofora u Rabu i ide kroz Barbat do trajektne luke Mišnjak gdje će biti 2. foto punkt. Nakon toga defile ide do Supetarske Drage i crkve sv. Petra, jedne od najstarijih crkava na Jadranu. Tamo je 3. foto punkt i posveta motora i vozačica (za one koji to žele).

Rab danas oglas

 

Defile nastavlja prema Loparu i vjerojatno najatraktivnijoj cesti uz more na Rabu. Skreće se prema Sorinju gdje se penje do Club House Moto kluba Rab (foto punkt 4) gdje će članovi kluba organizirati doček za sudionice i ponuditi ih osvježavajućim pićima.

 

Nakon toga članovi MK Rab provest će defile kroz Lopar, prvo do trajektne luke Lopar (foto punkt 5) a potom i do Rajske plaže (foto punkt 6) gdje će Turistička zajednica Lopara dočekati sve sudionice defilea.

 

Potom će dečki iz MK Rab otpratititi defile do vidikovca Zlatni zalaz (foto punkt 7) a nakon toga defile nastavlja prema Kamporu a članovi MK Rab vraćaju se u Lopar.

 

Na ulasku u Kampor defile će doečakati članovi Arba Ridersa koji će defile sprovesti do plaže Veli Mel u Kamporu gdje će biti i posljednji 8. foto punkt.

 

Nakon zadnjeg fotografiranja Arba RIdersi otpratit će defile do skretanja za Suhu Puntu, a defile nastavlja dalje i vraća se u grad Rab.

 

Ovaj puta defile ne staje na Trgu sv. Kristofora nego produžava rivom do Vele Rive.

 

Na Veloj Rivi biti će postavljena pozornica, razglas, DJ i sve to će dočekati sudionice defilea.

 

Nakon toga sudionice su slobodne i mogu u grad na večeru, motori mogu ostati parkirani na Veloj Rivi.

 

Isti vikend na Rabu se održava međunarodna konferencija IT stručnjaka u organizaciji rapske tvrtke WEB 360. Organizatori te konferencije pozvali su sve sudionice MTC FELIX ARBA na koncert na kojem će nastupiti popularni splitski pjevač Jole. Ulaz za sudionice je besplatan. Za sve ostale koji ne žele na koncert zabava i druženje se nastavlja u baru FORUM u Donjoj ulici kao i večer ranije, a ovaj puta uz rock glazbu uživo.

 

Na Rabu vas očekuje puno zanimljivih događanja, zabave i sadržaja. Smještaj u bližem centru je pri kraju pa ukoliko želite na večer parkirati motor ispred smještaja i prošetati se do grada na pivo požurite s prijavama.

 

Online prijave možete izvršiti OVDJE

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime