Home Vijesti Iznajmljivači nakon preuzimanja sadnica mogli na Varošu uživati u golemoj fritaji od šparoga

Iznajmljivači nakon preuzimanja sadnica mogli na Varošu uživati u golemoj fritaji od šparoga

0
Iznajmljivači nakon preuzimanja sadnica mogli na Varošu uživati u golemoj fritaji od šparoga

Foto: Foto: Ivica Hodak

U ovogodišnjij je akciji „Više cvijeća – manje smeća“ za rapske iznajmljivače osigurano i podijeljeno 200 kompleta sadnica kuša, lavande, smilja i pelargonije. Treba reći da se u svakom kompletu nalazilo 7 sadnica.

Iznajmljivači su za 1 komplet sadnica trebali izdvojiti simboličnih 40 kn, dok je preostali, veći dio iznosa išao na teret Turističke zajednice Grada Raba.

RAPSKE ŠPAROGE U FRITAJI S 2.000 JAJA

Rab danas oglas

Istovremeno kada je započela podijela (dijelom rasprodaja) sadnica, kuhari hotelsko-ugostiteljskog poduzeća Imperial na Varoš su, na kraju „Dana šparoga“ započeli pripreme za spravljanje ogromne fritaje od šparoga. Za nju su imali pripremljeno 30 kilograma domaćih rapskih šparoga, ni manje, ni više, nego 2.000 jaja i 5 kilograma pršuta, a miris ove domaće gastronomske delicije počeo se širiti trgom negdje oko 10,30 sati.

U okusima fritaje od šparoga svi su posjetitelji mogli uživati besplatno, a u cijelom ovom dopodnevnom događanju, privučeni lijepim vremenom, uživali su i nešto brojniji gosti, među kojima je bilo ponajviše Slovenaca.

Prava završnica ovog događanja uslijedit će večeras (30.4.) u 18 sati, također na „Varošu“ uz feštu na kojoj će posjetitelji uz glazbu i pjesmu moći uživati i ugastro ponudi rapskog „Imperiala“.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime