Home Vijesti Rapski predškolci iz DV “Pahuljica” na 19. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića u Kostreni

Rapski predškolci iz DV “Pahuljica” na 19. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića u Kostreni

0
Rapski predškolci iz DV “Pahuljica” na 19. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića u Kostreni

Foto: Foto: DV Pahuljica

 

Iako je u početku bilo prijavljeno 15 vrtića, Kostrenskim travnjakom jučer ih je prodefiliralo 13. Iz svakog vrtića po 40 predškolaca činilo je prekrasnu sliku od 520 nasmijanih dječjih lica. Dodajte tome, odgojitelje, roditelje, braću, sestre, rođake i doći ćete do prepunog šarenog stadiona.

Rab danas oglas

 

Uz neumorno bodrenje s tribina naši su se rapski predškolci pokazali kao pravi borci i sportaši. Djevojčice u disciplini potezanja konopa ne da su ostavile srca na terenu nego i tijela. Na žalost nedovoljno za prolaz do finalnih borbi. Isto tako srčano igrali su i naši nogometaši, da ne spominjemo atletičare (trčanje i štafeta) koji su u svojim skupinama mahom osvajali prva i druga mjesta.

 

S obzirom da u tim disciplinama nije bilo finalnih utrki, ukupni poredak natjecatelja bit će definiran po vremenu, za što još očekujemo službene rezultate. Isto tako je i s disciplinama skok u dalj i bacanje loptice. Ono što je u svemu najvažnije sva djeca su doživjela prekrasno sportsko iskustvo, na svakom vratu zasjala je medalja i svaki će vrtić u svoje ormare pospremiti jedan pehar.

 

Hvala svim roditeljima na predivnoj podršci s tribina, hvala odgojiteljima na izuzetno zahtjevnom angažmanu i najljepša hvala našim neumornim natjecateljima, a sve do nekog novog sportskog susreta…

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime