Home Aktualno Veliki rezultati rapskih sportaša na 2. Utrci kupa RH u kajaku i kanuu održanoj na Rabu

Veliki rezultati rapskih sportaša na 2. Utrci kupa RH u kajaku i kanuu održanoj na Rabu

0
Veliki rezultati rapskih sportaša na 2. Utrci kupa RH u kajaku i kanuu održanoj na Rabu

Foto: Foto: KK Rab '83

 

U utrci je pored domaćina sudjelovalo još osam klubova; Belišće, Aljmaš, Hrvatska Kostajnica, Marsonija, Olimpik, Jarun, Mračaj i Matija Ljubek, a snage je odmjerilo ukupno 180 kajakaša i kajakašica.

Rab danas oglas

 

Natjecateljska sezona tako se polako zahuktava, a iz natjecanja u natjecanje bilježimo i sve bolje rezultate naših kajakaša.

 

Kadetski dvosjed Filip Krstinić i David Stojnšek izborili su izvrsno treće mjesto, dok je Filipu u jednosjedu to isto treće mjesto izmaknulo za dlaku pa je kroz cilj ipak prošao kao četvrti.

 

Kadetkinje Leona Pičuljan i Ena Lupić također u kajaku dvosjedu zauzimaju visoko drugo mjesto, baš kao i mlađa kadetkinja Jana Španjol koja je do svoje srebrne medalje doveslala u mini kajaku jednosjedu.

 

Mlađe juniorke Teanna Halović i Sunčana Matušan su se u kajacima jednosjedima plasirale na četvrto i peto mjesto dok su u dvosjedu zauzele treće mjesto i okitile se brončanom medaljom.

 

Nisu manje važni ni rezultati naših ostalih natjecatelja, a bilo ih je podosta:

Petar Žic u mini kajaku jednosjedu za mlađe kadete izborio je finale i zauzeo osmo mjesto, a u dvosjedu s Evanom Perkićem peto mjesto.

 

Nika Mlacović veslala je u konkurenciji škole kajaka i plasirala se na sedmo mjesto.

 

U utrci dvosjeda u kategoriji kadetkinja pored naših srebrnih djevojaka veslalle su i Franka Žic i Lucija Halović te zauzele peto mjesto, zatim Lorena Benić i Barbara Jaška koje su se plasirale na sedmo mjesto, a odmah za njima kroz cilj su kao osme prošle Neva Puljar Matić i Rea Mlacović.

 

Mlađe kadetkinje Ema Dudić i Ena Antić svoju su utrku mini kajaka dvosjeda odlučile završiti kupanjem, dok je kadet Karlo Mlacović završio natjecanje s izlučnom utrkom ne uspjevši izboriti finale.

 

Sve su to veliki rezultati za naše velike sportaše koji iz dana u dan rastu i sazrijevaju u svakom smislu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime