Home Aktualno Prvo izdanje moto-foto susreta za bajkerice prošlo iznad očekivanja

Prvo izdanje moto-foto susreta za bajkerice prošlo iznad očekivanja

0
Prvo izdanje moto-foto susreta za bajkerice prošlo iznad očekivanja

Foto: Foto: Dražen Kasprek, Ante Matijević, Hrvoje Hodak

 

Uz glavne akterice ove priče, govori nam začetnik ideje, organizator i predsjednik Moto Trip Croatia Dražen Kasprek, na Rab je došlo još i više od stotinjak posjetitelja koji su se također prijavili, ali i dosta neprijavljenih koji su došli u svom aranžmanu.

Rab danas oglas

 

Druženje je započelo u petak u caffe baru “Forum” u povijesnoj jezgri grada na partiju dobrodošlice na kojemu je sudionice i posjetitelje zabavljala, a tko drugi nego bajkerica DJ Kristina Blondes. Subota je bila centralni dan moto susreta koji je obilježen defileom na ruti dugoj čak 60 kilometara, a posebnost je bilo fotografiranje sudionica na svih sedam atraktivnih punktova. Susret je završio u nedjelju opuštajućim panoramskim izletima turističkim brodom “Vojka”.

– „Zahvale upućujem Turističkoj zajednici Grada Raba i Luki Perčiniću na ogromnom trudu i pomoći, Turističkoj zajednici Općine Lopar na dočeku bajkerica u Loparu s fritama, rapskim iznajmljivačima, ugostiteljima, policiji, Moto klubu Rab i Arba Ridersima. Zahvaljujem i svim žiteljima otoka Raba na strpljenju, ljubaznosti i srdačnosti koju su pokazali tijekom održavanja ovog međunarodnog moto-foto susreta na otoku Rabu” – rekao je za kraj Dražen Kasprek.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime