Home Vijesti Zahvala za 55 godina vjernosti Rabu

Zahvala za 55 godina vjernosti Rabu

0
Zahvala za 55 godina vjernosti Rabu

Foto: Foto: Ivica Hodak

U Hrvatsku je prvi puta gospođa Christel, zajedno sa suprugom, do Rijeke stigla vlakom sada već davne 1961. godine. Stigli su  autobusom do Baške na otoku Krku s namjerom da odatle nastave morem do Raba. Odvraćali su ih Bašćani, tvrdeći im da je Rab prepun gostiju i da neće naći smještaja. Riskirajući da na Rabu, ako zatreba, spavaju i na klupama u parku, na neki su način došli do Raba. Bez problema su te godine odsjeli kod, već davno pokojnog Antona Debelića. Sljedećih su godina boravili kod još nekolicine rapskih iznajmljivača i u nekoliko „Imperialovih“ hotela, da bi posljednjih 18 godina bili stalni gosti obitelji Nataše Valovičić Tijan.

{gallery}Vjerni gosti Raba{/gallery}

Rab danas oglas

Priznanje u obliku Plakete i nekoliko prigodnih poklona uručili su im direktor Ureda TZG – a Nedjeljko Mikelić i voditelj marketinga TZG Raba Luka Perčinić.

Obje su se jubilarke, majka Christel i kćerka Martina, upisale u drugu knjigu gostiju koji su od 2002. godina na ovamo primili takvo priznanje. Statistika kaže da se u te dvije knjige do sada nalazi upisanih oko tri stotine gostiju Raba.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime